Skip to content
Vin_Rollovent_640x320

Insektnet og pollennet til vinduer

Rullenet

Super insektnet til vindue

Meget robust rullenet til alle typer vinduer og yderst velegnet til institutionsbrug. Super består af en lille aluminiumkassette og aluminiumskinner samt en smal trækstang med låsetappe og en blød gummipakning for perfekt lukning. Super er forsynet med en rustfri stålstang, som går gennem kantsømmen af nettet, så nettet fastholdes selv ved tryk eller kraftig vind. Super fremstilles efter mål i såvel bredde som højde.
Farve: Kan leveres i hvid, creme, grå og antrasitgrå.
Fåes med poll-tex net.

insektnet

Optima insektnet til vindue

Aluminiumskassetten er lukket, hvilket betyder at snavs og regn ikke skader dette rullenet. Trækstangen er i aluminium og standardstørrelserne har glideskinner i plast, der er 1500 mm lange. Når der bestilles efter mål leveres med glideskinner i aluminium, disse er 1700 mm lange og begge slags er lette at tilpasse i længden. Der er sømmede kanter på siderne af nettet og netglidere sikrer at nettet forbliver i glideskinnerne.
Optima leveres i standardbredder fra 53-118 cm med 5 cm interval. Optima fremstilles også efter mål, disse kan placeres både på og i karm.
Farve: hvid og creme.
Fåes med poll-tex net.

Fluenet

Rollovent insektnet til vindue

Insektnet udviklet specielt til ovenlys vinduer. Kassetten er en aluminiumskassette med plastglideskinner samt en smal trækstang med et praktisk greb. Det kraftige net fastholdes med netglidere i siderne, og nettet er reflektionsfrit. Rollovent kan let monteres på gerigt eller på væg. Opgiv typenr. på vinduet, så finder vi let den rette størrelse.
Farve: hvid.

Hamstra

Ultra insektnet til vindue

Ultra monteres let på vinduer, der er tophængte eller sidehængte. Ultra er også samlet og klar til montering og kommer i standard størrelser, der starter fra 53 cm og går op til 118 cm i intervaller af 5 cm. Kassette og glideskinne har ingen skarpe kanter. Nettet er forsynet med netglidere i siderne, så nettet fastholdes selv ved tryk eller kraftig vind.
Farve: Ultra leveres i hvid og creme.

Ultra insektnet til vindue med pollennet

Ultra standardnet kan også leveres med pollennet. Poll-tex nettet beskytter mod 97 – 100 % af de pollen, der er i luften. En rigtig stor hjælp når pollensæsonen er i gang. Disse net fåes i størrelser fra 63-93 cm med 5 cm interval.
Farve: hvid

Pollennet
Myggenet

Faste rammer

Vin_Standard_fast ramme_240x320

Fast ramme til standard vindue

Rammen monteres med hængsler og lukkes med en magnetlås eller den kan sættes ind i vinduesrammen og lukkes med vridere. En fast ramme leveres udelukkende efter mål. De er lavet i 23 mm aluminiumsprofiler og kan monteres indendørs. Såfremt vinduet er mere end 1300 mm højt indsættes en tværgående aluminiumsprofil til ekstra stabilisering af rammen.
Farve: hvid og creme.
Fåes med poll-tex net.

Pollennet

Fast ramme til dreje/kip vinduer

Fast ramme til dreje/kip vindue, rammen monteres i lysåbningen. Leveres udelukkende efter mål. Kan leveres i 3 forskellige profildybder til forskellige typer drypnæse.
Såfremt vinduet er mere end 1300 mm højt indsættes en tværgående aluminiumsprofil til ekstra stabilisering af rammen.
Farve: hvid, creme, grå, grøn, blå og antrasitgrå.

Fast ramme til dreje/kip vinduer med rullenet

De faste rammer til dreje/kip vinduer kan også leveres med et rullenet, så selv om rammen er sat ind og bliver der måske året rundt, så kan man godt rulle nettet op og få lys ind, når der ikke er behov for at have vinduet åbnet.
Farve: hvid, creme, grå, grøn, blå og antracitgrå.
Fåes med poll-tex net.