Skip to content
insektnet og pollennet

Pollennet gør livet lettere for pollenallergikere

Antallet af pollenallergikere er stigende, og pollensæsonen bliver længere og længere, som konsekvens af forandringer i vejret. Derfor er mange plaget af pollenallergi helt fra slutningen af vinteren og henover sommeren.

Som pollenallergiker er det en udfordring af få luftet ud i hjemmet, da pollen bæres af vind, og sætter sig i alt fra tøj, hår, gardiner og sengetøj. Derfor kan det være vanskeligt at få luftet ordentligt ud, når åbne døre og vinduer giver mere pollen indenfor.

Luft ud uden pollen
Et pollennet er en god løsning, hvor pollenallergikere uden problemer kan lufte ud, uanset hvornår på pollensæsonen det er. Poll-Tex pollennettet kan monteres på både faste døre og vinduer – og uanset hvilke mål, de har.
Poll-Tex er det mest effektive pollennet på markedet med dokumenteret effekt, der beskytter mod de mest generende pollen, som eksempelvis græs og birk. Det beskytter med 100 % mod græspollen, og 99,71 % mod birkepollen. Samtidig beskytter det også mod bynkepollen med 90,9 % og nældepollen med 93,1 %.

Pollennet til både vinduer og døre
Pollenallergikere anbefales at lufte regelmæssigt ud – og det anbefales især at holde soveværelset fri for pollen. Normalt anbefaler man at lufte soveværelset ud gennem de andre rum, så pollen ikke kommer direkte ind i soveværelset, men med Poll-Tex kan du nu lufte ud direkte i soveværelset uden at være bekymret for pollen – også midt på dagen, hvor der er flest pollen i luften.

Hos A-net-op skræddersyer vi dit Poll-Tex pollennet til din bolig og dit behov. Dette giver et bedre og mere holdbart resultat end at købe et standardprodukt – og i sidste ende giver det dig færre allergiske reaktioner i pollensæsonen. Ligesom det er med til at sikre dig en god nattesøvn.

Pollennet hjælper med at forebygge
Med et pollennet forebygger du også din allergi, så du kan kan komme bedre igennem pollensæsonen. Siden 1977 er pollensæsonen blevet 3 uger længere og strækker sig nu fra februar til september. Samtidig giver klimaforandringerne og CO2 forureningen mere pollen i luften. Derfor bliver det mere og mere besværligt at være pollenallergiker – og derfor er et pollennet en stor hjælp til også at forebygge sæsonens allergi. For jo mindre du som allergiker bliver udsat for pollen, jo mindre generer din allergi dig.

Tag din pollenallergi alvorligt
Mange går rundt med pollenallergi uden at være klar over det, selvom symptomerne sjældent er til at tage fejl af. Hvis du har problemer med stoppet, løbende eller kløende næse, ofte nyser og har rindende øjne – og hvis det kommer på et bestemt tidspunkt på året, så har du højst sandsynligt pollenallergi.

Det er ikke de eneste gener, som pollenallergi kan føre med sig. Det kan også forstyrre nattesøvnen, så du føler dig ekstremt træt i løbet af dagen. Nogle taler om “pollen-tømmermænd”, da det næsten kan føles som tømmermænd. Det kan påvirke din koncentrationsevne og produktivitet, få dig til at føle dig uoplagt og nogle gange endda syg.

Derfor er er pollenallergi noget, der man skal tage seriøst og få behandlet.

Samtidig skal man også gøre alt, hvad man kan, for at mindske pollen i hverdagen. Derfor er pollennet et godt redskab til at få et bedre liv med pollenallergi.